Filmvoorstelling Seniorenraad in 't Geboew

Voorpagina » Toerisme » Filmvoorstelling Seniorenraad in 't Geboew

Op vrijdag 30 november vertoont de Seniorenraad in samenwerking met de ‘Heerlijkheid Schin op Geul’ in ’t Geboew de film ‘Demain tout commence’. De voorstelling begint om 14.00 uur. Bij het gemeenschapshuis is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Opgaven dienen vantevoren te gebeuren via tel. 043 311 03 16 of seniorenraadvalkenburg@gmail.com of LS@heerlijkheidschinopgeul.nl
Samuel leeft zijn leven zonder banden of verantwoordelijkheden aan de kust in het zonnige zuiden van Frankrijk, dicht bij de mensen die hij liefheeft en met wie hij werkt zonder zich veel te vermoeien. Tot één van zijn vroegere veroveringen bij hem een baby van een paar maanden achterlaat, Gloria: zijn dochter. Samuel is niet in staat om te zorgen voor een baby en vastbesloten om met het kind terug te keren naar haar moeder. Hij haast zich naar Londen om te proberen haar te vinden, maar zonder succes. Acht jaar later, terwijl Samuel en Gloria nu in Londen wonen en onafscheidelijk zijn, daagt de moeder van Gloria opnieuw op om haar dochter op te halen.
Regie: Hugo Gélin.
Acteurs: Omar Sy, Clémence Poésy, Antoine Bertrand e.a.

← Vorig bericht

Programma amateurvoetbal voor zondag 4 november

Fienie Pesch is te gast in KunstwerkT

Volgend bericht →