Filmvoorstellingen Seniorenraad voortaan in Schin op Geul

Voorpagina » Toerisme » Filmvoorstellingen Seniorenraad voortaan in Schin op Geul

De seniorenraad Valkenburg heeft reeds gedurende lange tijd de intentie om activiteiten te initiëren in de kernen van de gemeente. Onder andere technische problemen waren aanleiding tot positief overleg met de ‘Heerlijkheid Schin op Geul’. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat is besloten om – in goed overleg met hotel Tummers – na een succesvolle periode van 5 jaar te kiezen voor een andere locatie.
In de maanden januari, februari en maart vinden filmvoorstellingen plaats in het gemeenschapshuis ’t Geboew in Schin op Geul. Voor de maanden erna wordt overlegd met de bibliotheek in Valkenburg.
Op vrijdag 26 januari 2018 wordt in ’t Geboew de film ‘The light between oceans’ vertoond. De voorstelling begint om 14.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 6,- inclusief ‘koffie en vlaai’. Bij het gemeenschapshuis is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Opgaven dienen vantevoren te gebeuren via tel. 043-3110316 of via: seniorenraadvalkenburg@gmail.com
In de film ’the light between oceans’ ontmoeten we vuurtorenwachter Tom (Michael Fassbender) en zijn vrouw Isabel (Alicia Vikander) wonend op een eiland in West-Australië, ze proberen al jaren zonder succes kinderen te krijgen. Wanneer ze op een dag een aangespoelde roeiboot vinden met een klein meisje erin, besluiten ze haar uiteindelijk te adopteren. Ze zijn gelukkig en genieten met volle teugen van hun dochter Lucy, totdat ze na een aantal jaren een vrouw (Rachel Weisz) ontmoeten op het vasteland. Al snel na deze ontmoeting verandert hun perfecte leven langzaam in een hartverscheurend drama.

← Vorig bericht

Helft Nederlanders wil wintertijd afschaffen

Sylvesterconcert Harmonie Walram Valkenburg

Volgend bericht →