Fons Winteraeken geridderd

Voorpagina » Toerisme » Fons Winteraeken geridderd

Op vrijdagmiddag 13 december 2019 heeft Burgemeester Jan Schrijen de TV Valkenburg eindredacteur Fons Winteraeken onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau.
Deze maand bestaat TV Valkenburg 20 jaar. Vanaf het begin is Fons Winteraeken betrokken bij de lokale vrijwilligers omroep als presentator, programmamaker, redacteur en later ook als schrijvend redacteur voor de populaire nieuws-website van TV Valkenburg. Twintig jaar lang is hij het “gezicht” van TV Valkenburg en heeft in de afgelopen jaren alleen al ruim 14.000 nieuwsberichten geschreven!

trotse moeder van Fons

Naast zijn vrijwilligerswerk bij TV Valkenburg heeft Fons in het verleden ook jarenlang het lokale verenigingsleven ondersteund. Op dit moment is Fons ook nog mantelzorger voor zijn trotse 95-jarige moeder.
Stichting TV Valkenburg is een publieke lokale omroep en werkt alleen met vrijwilligers. TV Valkenburg biedt een nieuws- en mediaplatform van en voor inwoners van de gemeente Valkenburg aan de Geul en geïnteresseerden daarbuiten. Hiermee zijn we o.a. de “waakhond” van de lokale democratie en brengen bijzondere mensen en gebeurtenissen in beeld. Onze stichting wordt deels gesubsidieerd vanuit een landelijke verdeelsleutel van gelden voor publieke lokale omroepen. De overige inkomsten genereren we door de verkoop van reclame berichten op ons TV kanaal en website. Doe je mee?

← Vorig bericht

Spreekuur B.O.A. in Schin op Geul

Kerstconcert Mannenkoor Geulklank

Volgend bericht →