Fraktie AB kreeg al een reaktie

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Schin op Geul » Fraktie AB kreeg al een reaktie

Op de organisatie van jeugddico’s

Artikel 41 vraag.

Betreft: Jeugddisco voor de jeugd tussen 12 en 16 jaar.

Geacht College,

In onze algemenen beschouwingen hebben we aangegeven dat er in onze gemeente te weinig vertier is voor jeugdigen tussen 12 en 16 jaar. Op deze leeftijd ontstaat naast de drang naar meer zelfstandigheid ook vaak de behoefte om op een eigentijdse manier samen met jeugdgenoten plezier te maken. Vanuit die gedachten hebben we afgelopen begrotingsvergadering gepleit om voor die leeftijd jeugddisco’s te houden in de gemeenschapshuizen. We waren dan ook blij met de toegezegde steun om hier verdere invulling aan te geven.

Inmiddels hebben we al reacties vanuit Schin op Geul gekregen waar men dit idee wil oppakken en plannen hiervoor al een duidelijke vorm hebben. Namens Stichting Jeugdcentrum Schin op Geul (Club 77) heeft dhr Björn Blom met ons contact opgenomen en aangegeven dat ze graag het voorstel van Algemeen Belang willen uitwerken, ze hebben hiervoor al duidelijke plannen.

Graag willen we de vakwethouder uitnodigen om zich zelf kennis te nemen van de plannen van Stichting Jeugdcentrum Schin op Geul (Club 77) en samen met ons te onderzoeken hoe we op korte termijn invulling kunnen geven aan de plannen in Schin op Geul.

De raadsfractie van Algemeen Belang,

Charles van Melsen, fractievoorzitter

← Vorig bericht

Uitslagen en wedstrijdverslagen 8 en 9 november 2008

Alex Lambrix wint Offroad in Vilt.

Volgend bericht →