Gaby en Kaj vormen nieuwe Jonkheidmeipaar.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Gaby en Kaj vormen nieuwe Jonkheidmeipaar.

Jonkheid toonde nieuwe praalwagen.Voorafgaande aan de mei-denplanting op het Grendelplein kwamen Gaby van Summeren en Kaj van Berlo de trappen van de Ruïne af als kersvers meipaar 2011. Hun hofhouding bestaat uit hofnar Jens Crutzen en de charmante hofdames zijn Esmée van der Heijden en Samke Souren
Onder leiding van kapitein Carlos Wessels volgde na de bekendmaking de rondgang met de nieuwe mei-den en het meipaar op de nieuwe praalwagen door de straten van Valkenburg.

Jeugjónkheid krijgt cheque van KCR Valkenburg

De Stichting Jeugjónkheid Vallekeberg heeft uit handen van Kunst- en Cultuurraad-voorzitter Jo Bertholet afgelopen zaterdagmiddag een cheque ter waarde van € 250,= ontvangen. De jeugjónkheid heeft enkele weken geleden meegeholpen aan het op- en afbreken van de bamboe Geulpoort op het Casinopleintje.

Jeugjónkheidkapitein Selma Philippi maakte hun nieuwe meipaar bekend: Elisa Helmer & Raoul Hendriks. Hun hofhouding bestaat uit hofnar Milan Hendriks en de hofdames Anouk en Rachel Drissen. na de rondtocht door het centrum volgde de planting van de jeugd-den.

Foto’s Mary Roebroeck

← Vorig bericht

Chauffeur bergingsbedrijf mishandeld.

Jan Odekerken ontvangt Zilveren Meibok.

Volgend bericht →