Geen 'Bokkemèrt' op het Walramplein.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Geen 'Bokkemèrt' op het Walramplein.

Wel in de Wilhelminalaan. Tweerichtingverkeer in Oranjelaan.Vanwege de rioleringswerkzaamheden in het centrum heeft de Stichting Evenementen Valkenburg aan de Geul Promotion dit jaar gekozen voor een andere indeling Zo vinden er op het Walramplein geen Bokkemèrt-activiteiten plaats. Het plein is in gebruik als parkeerplaats. Op de Wilhelminalaan zijn nu wel marktkraampjes gepland.

Daardoor is deze weg voor alle doorgaande verkeer afgesloten van zaterdag 13 oktober 18.00 uur tot en met zondag 14 oktober 21.00 uur. Voor een goede doorstroming van het verkeer is ervoor gekozen om in de Oranjelaan tijdelijk tweerichtingverkeer toe te staan.

Ook dit jaar zullen er weer meer dan drie honderd kramen uit binnen- en buitenland met een keur van waren op de jaarmarkt aanwezig zijn. In de Wilhelminalaan wordt de inmiddels traditionele tractorenshow opgesteld.

De toegang is gratis en de markt duurt van 10.00 tot 18.00 uur, waarna nog urenlang een gezellige sfeer in de diverse eet- en drinkgelegenheden zal zijn.

Het centrum van Valkenburg aan de Geul is per openbaar vervoer prima te bereiken. Parkeerplaatsen buiten het centrum liggen op 10 minuten lopen tot datzelfde centrum.

Foto’s archief tv valkenburg © 2012

← Vorig bericht

Zesde editie verkeersquiz voor basisscholen.

"Heterdaadje' in doe-het-zelf-zaak.

Volgend bericht →