Géén bouwstop voor bouw nieuw winkelcentrum.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Géén bouwstop voor bouw nieuw winkelcentrum.

Vanaf maandag wordt gedetailleerde werkinfo bekend.In Valkenburg-centrum doen enkele dagen hardnekkige geruchten de ronde dat Hurks BV een bouwstop zou hebben afgekondigd vanwege verkeerde berekeningen voor de bouw van de parkeergarage en het nieuwe winkelcentrum.

"Ik heb deze week de geruchten aan projectleiders van Hurks BV verteld. Zij verzekerden mij dat er totaal géén sprake is van een bouwstop". Dat zegt deelprojectleider voor het Centrumplan Jos Bauer. Vanaf de overdracht medio december van het sloopterrein aan Hurks, is men bezig met herberekeningen. "Dat is een normale gang van zaken", legt Bauer uit. "Vandaag, vrijdag 14 maart, voert Hurks leidingwerk aan ten behoeve van damwanden van de parkeergarage. Dat duidt niet op een bouwstop".

Hurks BV is vanaf medio december eigenaar van het gehele terrein.
Jos Bauer publiceert wekelijks de werkzaamheden in het centrum van Valkenburg middels een werkzaamhedenbericht aan alle betrokkenen. Komende zondagavond verstuurt hij wederom zo’n bericht waarin gedetailleerd de stand van zaken in de bouwlocatie openbaar wordt gemaakt.

Afgelopen week heeft Hurks de witte bouwschutting aangekleed met manshoge afbeeldingen van het bouwproject, gelardeerd met reclame voor eigen bedrijf. De ondernemers in de Louis van der Maesenstraat zijn blij met de afbeeldingen. "Ziet er mooier uit dan die witte houten schutting", was de gehoorde opmerking. Circa 20 kijkgaten moeten geïnteresseerden de mogelijkheid bieden om de bouwwerkzaamheden te volgen. Punt van veiligheid vormt het feit, dat de kijklustigen op de rijbaan van de Louis van der Maesenstraat staan.

← Vorig bericht

Verbranding schilderij voor hoop en vrede.

Stormloop op kaarten Rolling Stones.

Volgend bericht →