Geen deelname voor Fiorenza aan L.V.K. 2019

Voorpagina » Toerisme » Geen deelname voor Fiorenza aan L.V.K. 2019

Door een wijziging in het reglement mag de Valkenburgse zangeres Fiorenza Ruijters niet deelnemen aan het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer, het L.V.K. in 2019. Stichting L.V.K. heeft de minimum leeftijd voor deelname verhoogd naar 18 jaar. Fiorenza wordt op carnavalszondag 18 jaar, maar ondanks dat feit mag ze niet meedoen.

Gisteren – vrijdag 7 september 2018 – lanceerde de jonge Valkenburgse haar nieuwste dialectliedje “Nooit mier un ander“.
Fiorenza Ruijters won in 2010 het K.V.L. en in 2017 het T.V.K. Haar liedje ‘Drie daag oet de plaat” werd in 2018 dertiende in de L.V.K.-finale. De finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2019 zal worden gehouden in Maastricht. Het grote L.V.K.-podium zal worden gebouwd in congres- en beurzencentrum het MECC. De L.V.K.-finale vindt plaats op vrijdag 15 februari 2019. Voor de organisatie tekenen Stichting L.V.K., L1 en de carnavalsverenigingen CV De Gaarekiekere (Gulpen) en CV De Rieste (Margraten). De laatste vereniging organiseerde ook al het LVK in 2012, het jaar dat W-Dreej voor de derde keer won met het lied ‘Doot ’s gek’.

← Vorig bericht

Uitslagen zaalvoetbal

TV Gids TV Valkenburg vanaf 9 september

Volgend bericht →