Geen nieuwe ‘looprichtingstickers’ in het centrum

Voorpagina » Nieuws » Geen nieuwe ‘looprichtingstickers’ in het centrum

Burgemeester Daan Prevoo vindt het redelijk zinloos om de ‘looprichtingstickers’ in het centrum te vernieuwen. Dat zei hij maandagavond tijdens de ABA-commissievergadering. “Als ik door het centrum loop, constateer ik dat bijna niemand zich meer aan de regels/afspraken houdt. Daarom vind ik het redelijk zinloos om die actie te herhalen,” was zijn antwoord op vragen van de VVD of die verweerde stickers vernieuwd gaan worden. “De mensen nemen de aanwijzingen eigenlijk niet meer serieus. Ik heb er niet een-twee-drie een oplossing voor,” aldus Prevoo.

Losgeraakte sticker

Naast het gebruik van stickers stonden ook grote matrixborden met duidelijke aanwijzingen in het centrum. Eén van de drie borden is verplaatst van het Th.Dorrenplein naar de Guascostraat. De beide anderen staan op de kop van de Lindenlaan en op het Grendelplein.

Stickers wel vervangen
Ondanks de uitspraken van burgemeester Prevoo zijn in het centrum diverse verweerde en losgeraakte “looprichtingstickers” toch vervangen. De losgeraakte stickers leverden een gevaar op voor wandelaars.

Foto’s Fons Winteraeken, TV Valkenburg

← Vorig bericht

Jordy Reneerkens trainer van Roda JC O21

Expositie Harry Koolen in het Museum Valkenburg

Volgend bericht →