Géén referendum over de Polfermolen

Voorpagina » Toerisme » Géén referendum over de Polfermolen

Het gevraagde referendum dat de Vereniging Niks aan de Hand wil houden rond de situatie over de Polfermolen gaat er niet komen. In een antwoord van de gemeente aan de vereniging is de gemeente helder.
“Wij hebben uw brief inzake de Polfermolen in goede orde ontvangen. Wij waarderen uw betrokkenheid en inzet voor het voortbestaan van de Polfermolen. De gemeente is zich bewust van de functie die de Polfermolen voor de gebruikers vervult. Het is echter ook een voorziening die voor onze gemeente jaarlijks ruim 1,5 miljoen euro kost, dat is 91 euro per inwoner.
De gemeenteraad zal zich de komende maanden verder verdiepen in verschillende toekomstscenario’s voor de Polfermolen. Uiteraard zal de gemeenteraad daar de grootste zorgvuldigheid in betrachten en alle belangen afwegen. De wijze waarop het maatschappelijk middenveld en de gebruikers van de Polfermolen daarbij worden betrokken zal eveneens onderwerp van gesprek zijn.
Het is uiteindelijk aan de gemeenteraad om afwegingen te maken over de maatschappelijke kosten en baten van de Polfermolen en daaruit conclusies te trekken over het voortbestaan van de Polfermolen”.
KLIK HIER voor de brief van Niks aan de Hand te lezen.
Komende maandag staat de brief en het antwoord geagendeerd (als punt 4) tijdens de raadsvergadering in het gemeentehuis.

← Vorig bericht

Mooi bedrag geschonken voor kinderactiviteiten

CDA en AB te gast in 'Valkenburg Politiek'

Volgend bericht →