Géén sjlagerverkezing van de Mirlitophile.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Géén sjlagerverkezing van de Mirlitophile.

Prinsenzitting verplaatst naar Halfvasten 2012.De aangekondigde sjlagerverkezing van CS de Mirlitophile komende zaterdag 12 november gaat niet door. Dat maakt de Mirlitophile bekend. De reden
van het afblazen ligt in het feit dat maar één inzending is ontvangen. Deze inzending wordt nu de sjlager voor het seizoen 2012

Het nummer is geschreven door Guus Smeets en het heet "Noe ’t weer vastelaovend ies". Het wordt uitgevoerd door Leon Keppels en zijn dochter Ramona.
Op onze website kunt u de sjlager beluisteren.

Er is nog meer tegenslag voor de Valkenburgse carnavalisten. Vanwege de organisatie van het Red Bull Crashed Ice kan de Prinsenzitting op zaterdag 4 februari 2012 geen doorgang vinden. De gehele Plenkertstraat is dagen van te voren afgesloten en de Polfermolen is bezet door de Crashed Ice-organisatie.

"Heel jammer", aldus secretaris Jos Paulssen van de Mirlitophile. "We hebben naar alternatieven gezocht. Dat bleek heel moeilijk. We zijn toen uitgeweken naar zaterdag 17 maart 2012, halfvasten". KLIK HIER om de sjlager te beluisteren.

← Vorig bericht

Storing in emailprogramma.

Flexteam sluit pand in de Wilhelminalaan.

Volgend bericht →