Geen technisch onderzoek naar oorzaken brand.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Geen technisch onderzoek naar oorzaken brand.

In manege bij brouwerij de Leeuw.De Officier van Justitie heeft na overleg met de politie besloten geen nader technisch onderzoek te verrichten naar de oorzaak van de grote brand die in de nacht van 3 op 4 maart plaatsvond in een manege op het Leeuw Complex.
Dit besluit is door een politiefunctionaris zondagmiddag telefonisch aan de burgemeester medegedeeld. De Officier van Justitie heeft het besluit genomen zonder enige vorm van overleg met de burgemeester. De burgemeester betreurt deze gang van zaken in hoge mate.

Reageren op dit bericht kan via info@tvvalkenburg.nl (met vermelding van naam. En adresgegevens die niet gepubliceerd worden).

Foto’s brandweer valkenburg

Reactie E.Smeets uit Heerlen:
‘T riekt naar een projectontwikkelaar die al "funkelend" door de Plenkerstraat heeft gelopen die avond nadat deze zijn "overwinnings" bolknak had aangestoken. Wellicht zouden er bij technisch onderzoek dan ook een tweetal van die stinkstokken worden terug gevonden. Zou burgemeester Eurlings het uitblijven van een technisch onderzoek dan ook wel echt zo erg betreuren?! We zullen zien of de plannen voor de Plenkerstraat nu in een stroomversnelling zullen gaan komen, zo vlak na de sloop van de Geulhal. Zonde, van die prachtige manege en haar historie!! Moest ik even kwijt,
Met vriendelijke groet,
E.Smeets, Heerlen (maar nog altijd een echte Bok in hart en nieren.)

Update info 17:50 uur:
De website van Dagblad de Limburger meldt dat na het opruimen van de asbest toch technisch onderzoek zal plaatsvinden. Daarbij wordt gezocht naar sporen. DDL meldt dat volgens geruchten de brand veroorzaakt zou zijn door een molotovcocktail. Omwonenden hebben voor 23 uur, het tijdstip dat de brand is uitgebroken enkele ‘knallen’ gehoord die leken op het afsteken van vuurwerk.

← Vorig bericht

Nipt verlies voor HV Vilt Bequick 2 tegen Adio.

Stichting Amstel Gold Race steunt Kindervallei.

Volgend bericht →