Geen treinen op vrijdag en zaterdag

Voorpagina » Toerisme » Geen treinen op vrijdag en zaterdag

Vanwege werkzaamheden aan het emplacement in Heerlen rijden er in de nacht van vrijdag 21 september op zaterdag 22 september vanaf 23:44 uur geen treinen tussen Kerkrade Centrum-Heerlen-Sittard (S3) en vanaf 00:20 uur niet tussen Heerlen-Valkenburg (S4). Arriva zet op de genoemde trajecten vervangend busvervoer in.
Reizigers op het traject Heerlen-Valkenburg komende van, of met de bestemming Klimmen-Ransdaal en Schin op Geul, maken gebruik van de pendelbus die vertrekt vanaf station Valkenburg.
Ook op het traject Kerkrade-Heerlen-Sittard zet Arriva stopbussen in. Voor de reizigers van en naar station Eygelshoven geldt dat de bus stopt/vertrekt bij de halte Laurastraat/Spechtstraat. Voor station Chevremont stopt de bus op de hoek van de Toupsbergstraat en de Sint Pieterstraat.
Vervangende bussen
Voor het vervoer met de bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de ruimte in de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.
Reistijd
Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

← Vorig bericht

Zaalvoetbalprogramma vrijdag 21 september

Programma amateurvoetbal voor zondag 23 september

Volgend bericht →