Geen treinen tijdens werkzaamheden aan station Heerlen

Voorpagina » Nieuws » Geen treinen tijdens werkzaamheden aan station Heerlen

Van woensdagavond 31 juli om 21:45 uur tot en met zondag 4 augustus werkt ProRail aan de bouw van het nieuwe station Heerlen Maankwartier. Gedurende deze werkzaamheden rijden er op verschillende momenten geen treinen van, naar en via Heerlen. Arriva zet stop- en snelbussen in.
Er rijden geen sneltreinen op de trajecten Valkenburg-Heerlen en Heerlen-Aachen Hauptbahnhof (RE18). Ook rijdt de NS intercity niet tussen Sittard en Heerlen. Op woensdagavond 31 juli en op zondag 4 augustus rijden er geen stoptreinen tussen Valkenburg-Heerlen (RS18). Tussen Valkenburg, Klimmen-Ransdaal en Schin op Geul rijdt dan een pendelbus. Tevens rijdt de stoptrein deze dagen niet tussen Sittard-Heerlen-Kerkrade Centrum (RS15).
Van donderdag 1 augustus tot en met zaterdag 3 augustus rijden er geen treinen tussen Hoensbroek-Heerlen-Kerkrade Centrum (RS15) en Heerlen Woonboulevard-Heerlen (RS18).
NS zet als vervanging snelbussen in en Arriva zet stop- en snelbussen in voor de verschillende trajecten.
Reizen met vervangende bussen
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.
Reistijd
Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan één van onze Arriva OV Servicepunten, op de stations van Maastricht, Heerlen of Sittard.
Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

"Deel klachten zijn moeilijk oplosbaar", zegt boa

TV Gids programma's TV Valkenburg vanaf 28 juli

Volgend bericht →