Geen treinen tussen Aken en Heerlen

Voorpagina » Nieuws » Geen treinen tussen Aken en Heerlen

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er van dinsdagavond 11 augustus t/m zaterdag 15 augustus geen treinen tussen Aachen Hauptbahnhof en Heerlen. Arriva zet vervangend busvervoer in.

Arriva HBH Aachen

Reizen met vervangende bussen
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming.

Voor het reizen met het ov geldt: je bent van harte welkom. Reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Vanaf 1 juni geldt in het ov, ook in het trein vervangend vervoer, een verplichting tot het dragen van een mondkapje. We vragen reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen. De bussen zijn zo ingericht dat reizigers voldoende ver van elkaar en van de chauffeur kunnen zitten tijdens hun reis. Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Reistijd 
Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op  arriva.nl.  Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Heerlen.

← Vorig bericht

Afscheid van Schin op Geulse pastoor Mol

Coronacrisis: Nieuwe noodverordening ingaande vandaag van kracht

Volgend bericht →