Geen treinen tussen Valkenburg en Maastricht

Voorpagina » Nieuws » Geen treinen tussen Valkenburg en Maastricht

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 16 oktober en zondag 17 oktober geen stop- en sneltreinen tussen Valkenburg en Maastricht. Arriva zet vervangend busvervoer in. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Reizen met vervangende bussen
Tijdens de werkzaamheden zet Arriva stop- en snelbussen in tussen Valkenburg en Maastricht. Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov- chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website
van Arriva. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Maastricht.

Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Fons Pieters is 50 jaar organist en viert dit zondag

Geëvacueerde River Willems uit Valkenburg zondag op NPO TV

Volgend bericht →