Geen treinverkeer Heerlen en Valkenburg

Voorpagina » Toerisme » Geen treinverkeer Heerlen en Valkenburg

In het weekeinde van 4 en 5 november rijden er op het traject Maastricht Randwyck – Heerlen tussen Heerlen en Valkenburg geen treinen in verband met werkzaamheden. Arriva zet bussen in om reizigers te vervoeren. Daarnaast rijdt de sneltrein op het traject volgens een gewijzigde dienstregeling. Deze sneltrein zal niet rijden tussen Maastricht en Maastricht Randwyck. De overige treinen rijden wel door naar Maastricht Randwyck.
Inchecken
Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoerbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Hiermee dien je te zijn ingecheckt bij het betreffende station. Het is in verband met de ruimte in bus niet mogelijk een fiets mee te nemen in de vervangende bussen.
Reistijd
Afhankelijk van de bestemming kan de busreis 15 tot 45 minuten langer duren dan de reguliere treinreis. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling kunnen reizigers raadplegen via arriva.nl/limburg
Rolstoel
Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen kunnen hun reis vooraf kenbaar maken bij de klantenservice van Arriva via 0900 2022022. Er wordt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi gezorgd.

← Vorig bericht

Congregatie der Franciscanessen 150 jaar in Valkenburg

Gaat zetel D66 naar eenmansfractie?

Volgend bericht →