Geen treinverkeer in het weekeinde

Voorpagina » Toerisme » Geen treinverkeer in het weekeinde

Vanwege werkzaamheden aan het emplacement in Heerlen rijden er in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 november tussen 23.44 uur en 05.45 uur geen treinen tussen Heerlen-Valkenburg (S4) en Kerkrade Centrum-Heerlen-Sittard (S3). Arriva zet vervangend busvervoer in.
Vanwege werkzaamheden aan het spoor bij station Maastricht rijden er in het weekeinde van zaterdag 17 en zondag 18 november geen stoptreinen tussen Maastricht Randwyck-Maastricht en v.v (S2, S4 en S5) en niet tussen Maastricht-Valkenburg en v.v (S4 en S5). Daarnaast rijden de intercity’s van NS niet tussen Maastricht en Sittard. Reizigers voor de richting Sittard maken gebruik van de Arriva stoptrein die dit weekend met een gewijzigde dienstregeling rijdt (S2).

Reizigers kunnen op de genoemde trajecten gebruik maken van stopbussen. Reizigers voor de richting Klimmen – Ransdaal en Schin op Geul maken gebruik van de pendelbus vanaf station Valkenburg.
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.
Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan één van onze Arriva OV Servicepunten, op de stations van Heerlen of Sittard.

← Vorig bericht

Programma amateurvoetbal voor zondag 18 november

Extra veiligheidsmaatregelen maken Kerststad Valkenburg veiliger

Volgend bericht →