Geen treinverkeer tussen Valkenbug-Maastricht komend weekeinde

Voorpagina » Toerisme » Geen treinverkeer tussen Valkenbug-Maastricht komend weekeinde

Vanaf zaterdag 17 juni 06.05 uur tot en met maandag 19 juni 01.11 uur werkt ProRail aan het spoor tussen Valkenburg en Maastricht. Hierdoor is er geen treinverkeer mogelijk. Arriva zet bussen in om reizigers te vervoeren.
Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoersbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Hiermee dien je te zijn ingecheckt bij het betreffende station. De bussen vertrekken vanaf de voorpleinen van de stations. Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen in de bus.
Afhankelijk van de bestemming kan de busreis 15 tot 45 minuten langer duren dan de reguliere treinreis. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling kunnen reizigers raadplegen via http://arriva.nl/limburg
Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen kunnen hun reis vooraf kenbaar maken bij de klantenservice van Arriva via 0900 2022022 (lokaal tarief, € 0,02 p.m.). Er wordt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi gezorgd.

← Vorig bericht

Bijna 20 horecapanden in de etalage

Conflicten rond de uitbreiding van een kerkgebouw

Volgend bericht →