Geen treinverkeer van en naar Heerlen

Voorpagina » Toerisme » Geen treinverkeer van en naar Heerlen

Vanwege werkzaamheden aan het emplacement in Heerlen is er op zaterdag 23 februari en zondag 24 februari 2019 geen treinverkeer mogelijk van en naar station Heerlen. Arriva zet vervangend busvervoer in. Dit heeft gevolgen voor reizigers op de trajecten Sittard-Heerlen-Kerkrade Centrum en voor de reizigers op het traject Maastricht-Heerlen-Aachen.
Maastricht-Heerlen-Aachen (RS18 en RE18)
Voor reizigers op de Heuvellandlijn die met de stoptrein (RS18) tussen Maastricht (Randwijck) en Heerlen en v.v. reizen, worden er bussen ingezet tussen station Heerlen Woonboulevard en station Heerlen. Voor het traject Heerlen-Valkenburg worden ook snelbussen ingezet. Reizigers op het traject tussen Aachen-Maastricht (RE18) reizen vanaf Aachen met de bus. Die bus stopt bij Aachen West, Herzogenrath, Eijgelshoven Markt, Landgraaf en Heerlen. Vanaf Heerlen rijdt er een snelbus naar Valkenburg, met aansluiting op de trein naar Maastricht. Wie vanuit Maastricht naar Aachen reist, stapt in Valkenburg op de snelbus naar Heerlen en maakt daar een overstap op de stopbus naar Aachen.
Vervangende bussen
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.
Reistijd
Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

← Vorig bericht

Informatieavond over klimaat in Berg

Ongeluk in Broekhem

Volgend bericht →