Gelijke monniken, gelijke kappen bij beoordeling plan Den Driesch

Voorpagina » Nieuws » Gelijke monniken, gelijke kappen bij beoordeling plan Den Driesch

Wethouder Carlo Vankan zal Peter Gillis behandelen zoals dat bij iedere aanvrager gebeurt. Dat antwoordde hij op vragen van raadsleden tijdens de begrotingsbehandeling van dinsdag jl. “Als hij aanpassingen aan de camping doet die binnen het bestemmingsplan vallen, kan ik dit niet onmogelijk maken. Houdt hij zich niet aan de afspraken, dan krijgt hij moeilijkheden met mij,” aldus een vastberaden wethouder. “Gelijke monniken, gelijke kappen,” is het motto.

Peter Gillis, foto youtube

Social media
CDA-raadslid Thomas Brune wil de uitlatingen via social media van tv-ster Peter Gillis aan banden leggen en vroeg de wethouder indien hij met de tv-ster gaat praten, hem te vertellen niet alles zomaar in de openbaarheid te brengen. Vankan zal dat niet doen. PGP en VSP hebben vragen gesteld aan het college over de plannen. Op social media is veel reuring omtrent de uitbreidingsplannen van de camping ontstaan.

Plannen
Het bedrijf achter Peter Gillis, de Oostappen Groep Vakantieparken, is een keten van recreatiebedrijven in Nederland en België. Zijn bedrijf leverde hem vier jaar op rij een vaste notering op in de Quote 500. TV Valkenburg maakte op 1 november bekend dat het bedrijf camping Den Driesch, dat al jaren te koop stond, gekocht heeft. De nieuwe eigenaar wil er 150 luxe chalets bouwen, plus enkele huizen. Echter, bij de gemeente is nog plan ingediend. Gillis heeft vorige week een kennismakingsgesprek gehad met burgemeester Daan Prevoo.

← Vorig bericht

Burgemeester Prevoo hint op aanscherping coronamaatregelen

Uur van de waarheid nadert voor bouw Croix de Bourgogne

Volgend bericht →