Gelijkspel voor VV Walram.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Gelijkspel voor VV Walram.

Tegen Weltania: 1-1.Afgelopen zondag speelde Walram tegen het Heer-lense Weltania. De Valkenburgers begonnen fel aan de wedstrijd en creëerden enkele mogelijkheden. Na 18 minuten tikte Lars Feuler een voorzet van Olmo Cordeweners binnen: 1-0. Walram bleef domineren maar verzuimde afstand te nemen.
Lars Feuler, Raymond Scheyen en Jordy Reneerkens kregen grote doelkansen maar wisten deze niet te verzilveren. In de 35ste minuut kwam Weltania op gelijke hoogte door een verkeerde beoordeling van de Walram verdediging: 1-1.
Walram leek van slag maar wist de schade te beper-ken. Ruststand 1-1. Na de thee kreeg Walram meer vat op de wedstrijd. In de 60ste minuut had Johnny Jacobs een dot van een kans. Vrij voor het doel schoot hij de bal echter naast.
Roger Ummels dacht tot 2 keer toe zijn team op voorsprong te brengen maar de voortreffelijke keepende Weltaniadoelman hield zijn ploeg met enkele fabelachtige reddingen op de been. De Heerlenaren wankelden maar hielden uiteindelijk stand. Eindstand 1-1.

← Vorig bericht

Caravan en coniferen vernield door brand.

Bel en Herstellijn vervalt.

Volgend bericht →