Gelijkspelen in de Falcoburcht.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Gelijkspelen in de Falcoburcht.

Benjamins van Falco speelden eerste wedstrijd van hun leven.TTV Falco heeft na lange onafgebroken tijd geen landelijk team meer bij de heren. Er zijn 3 spelers van het voormalige landelijke team gestopt of naar een andere vereniging verhuisd. Desondanks speelt Falco 1 nog altijd uit in de hoogste Limburgse klasse.

De eerste thuiswedstrijd leverde een gelijkspel op tegen TTV Megacles Weert. De 5 punten werden verzorgd door de gebroeders Rouwette. Kevin Rouwette wist driemaal de wedstrijd winnend af te sluiten, zijn broer Mitch Rouwette wist eenmaal te winnen.
Ook TTV Falco 2 wist zijn wedstrijd, eveneens in de Falcoburcht, met een gelijkspel af te sluiten. Mario Erkens en Stephan Geurts zorgden ieder voor twee overwinningen. Peter Lardenoije speelde geen onverdienstelijke wedstrijd maar bleef onverdiend op een winst partij steken. Door dit resultaat staat TTV Falco 2 op een gedeelde eerste plaats in de ranking.
Vincent Rompelberg zorgde voor een belangrijk aandeel in het gelijkspel tegen Corriovallum 1. Daarnaast wist Laurens Loozen in zijn 60ste competitiejaar twee overwinningen aan het totaal toe te voegen. Invaller Remie Vliex speelde een ongelukkige wedstrijd en wist geen partij winnend af te sluiten.
Een nipt verlies van TTV Falco 4 had bijna voorkomen kunnen worden. Enkele wedstrijden, waaronder die van Patrick Jammertzheim, werden met minimaal verschil verloren. Bijna vanzelfsprekend te noemen waren de drie overwinningen van Jeugdspeler Vienna Pasmans. Het vierde punt in de 6-4 verloren wedstrijd kwam op naam van Dave Jansen.
De op trainingsavonden sterk spelende Alexander Dassen wist zijn niveau ook tijdens de wedstrijddag te behalen. Hij zorgde met twee overwinningen in het enkel- en een overwinning in het dubbelspel voor een grote bijdrage. De uiteindelijke 6-4 nederlaag kon niet voorkomen worden door Nick Raeven. Hij won 1 partij.
Het eerste jeugdteam was het enige team van TTV Falco die een overwinning boekte. Het debuut in de Landelijke B klasse werd uiteindelijk gevierd met een fraaie 8-2 score tegen Unicum uit Geldrop. Ook hier wist Vienna Pasmans een hattrick te scoren. Jeffrey Klomp en Guy Habets maakt eveneens een sterk debuut met ieder twee overwinning. De man of the match op TTV Falco 2 was Raymond Goijen met drie overwinningen. Kareem de Vries en Daan van der Klugt voegden daar beiden een zege aan toe, een 5-5 gelijkspel.

Een sportieve en gezellige tafeltenniscarrière is afgelopen zaterdag voor de benjamins van TTV Falco gestart. Zij speelden voor het eerst in hun jonge leven een competitiewedstrijd. Een overwinning zat er nog niet in, maar desondanks is het spel veelbelovend te noemen.
In de eerste wedstrijd werd thuis gelijk gespeeld tegen TTC Megacles uit Weert. De vijf punten werden verzorgd door de gebroeders Rouwette. Kopman Kevin Rouwette wist driemaal de wedstrijd winnend af te sluiten, zijn broer Mitch Rouwette wist eenmaal te winnen. Samen wonnen zijn het dubbel.

Gegevens zijn aangeleverd door Kevin Rouwette van Falco.

← Vorig bericht

Levensbedreigende situatie in Wilhelminalaan/Koninginneweg.

Aanduiding parkeerplaatsen voor bewoners Berkelplein.

Volgend bericht →