Gemeente formeel eigenaar winkelpanden.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Gemeente formeel eigenaar winkelpanden.

Van Zeeman, Kruidvat en Shoetime.De gemeente Valkenburg aan de Geul is vandaag, 4 januari 2011, formeel eigenaar geworden van de winkelpanden van Zeeman, Kruidvat en Shoetime.
Met Blokker, Geurts en Wonen Zuid worden, i.v.m. de in- en uitrit onder de appartementen in de St. Pieterstraat, aparte gesprekken gevoerd en vallen buiten dit verkoopcontract. Net als de bovenwoningen boven de eerder genoemde panden in de Louis van der Maesenstraat. "Daarover voeren wij gesprekken, waar wij in der minne uit verwachten te komen", aldus Jos Bauer tegen Tv Valkenburg.

Het totale aankoopbedrag van de drie genoemde panden bedraagt € 2,4 miljoen, volgens gegevens van de gemeente Valkenburg aan de Geul.

Op 5 februari 2010 heeft Philips Willems OG deze winkels verkocht aan de gemeente. In de verkoopovereenkomst was de voorwaarde opgenomen dat als de gemeenteraad in juni 2010 zou besluiten het plan doorgang te laten vinden, de formele levering van het onroerend goed plaats zou vinden op 4 januari 2011.
"Geheel volgens deze planning is de gemeente eigenaar geworden van de winkels. De realisatie van het nieuwe winkelcentrum met parkeergarage en woningen is hiermee weer een stap dichterbij gekomen", zegt Jos Bauer, deelprojectleider communicatie Centrumplan Hart voor Valkenburg.

Foto’s Fons Winteraeken, Tv Valkenburg © 2010/2011

← Vorig bericht

Tijd voor iets nieuws: V-vlag met valk?

Wie ontvangt de VVV Innovatieprijs 2011?

Volgend bericht →