Gemeente koopt appartementen van Philips OG.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Gemeente koopt appartementen van Philips OG.

Voor de realisatie van het centrumplan.De gemeente Valkenburg aan de Geul heeft vanmorgen overeenstemming bereikt met Philips Onroerend Goed voor de aankoop van appartementen boven de winkels van Zeeman en Blokker in de Louis van der Maesenstraat in Valkenburg-c. Het betreft twee appartementen.
Volgens burgemeester Martin Eurlings zitten de onderhandelingen rond het verwerven van de Blokkerwinkel en het gedeelte waar de in- en uitrit van de ondergrondse parkeergagarage komt in de finale afwikkeling.

De aankoop van woningen en winkels is van belang voor de realisiatie van het nieuwe winkelcentrum dat op deze plek gerealiseerd gaat worden.

Lees hieronder het volledige persbericht dat de gemeente vandaag heeft gepubliceerd:
Gemeente bereikt overeenkomst met Philips OG
Aankoop appartementen Philips OG een feit
Burgemeester Martin Eurlings heeft namens de Gemeente Valkenburg aan de Geul zijn handtekening gezet onder een overeenkomst met Philips OG over de aankoop van de appartementen gelegen aan de Louis van der Maesenstraat 6,7 en 8.

De aankoop van de appartementen is een belangrijke stap in de ontwikkeling van het nieuwe winkelcentrum van Valkenburg aan de Geul. De vernieuwing van het winkelgebied vormt de kern van fase 1 van het centrumplan Hart voor Valkenburg.

← Vorig bericht

White Christmas van de Valkenburgse Rowena.

Nieuwe buitenverlichting bij de kerk.

Volgend bericht →