Gemeente treft parkeermaatregelen

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Gemeente treft parkeermaatregelen

Vor L.S.O. concertHet 125-jarig Limburgs Symfonie Orkest trakteert alle inwoners van Limburg op 5 openluchtconcerten in Limburgse sfeer, gewoon en toch bijzonder. Concerten niet alleen vóór maar ook dóór en met Limburgers. De optredens zijn mede mogelijk gemaakt met de steun van onder andere de Provincie Limburg. De aftrap vindt plaats op vrijdag 27 juni om 20.30 uur in het Kuurpark, gelegen aan de Cauberg in Valkenburg aan de Geul. Het Kuurpark is geopend vanaf 18.00 uur. Vanwege de verwachte drukte heeft de gemeente Valkenburg aan de Geul enkele maatregelen genomen met betrekking tot parkeren en de bereikbaarheid van het terrein.
Bezoekers van het concert worden verzocht gebruik te maken van de parkeerterreinen gelegen in het centrum van Valkenburg aan de Geul. Vanaf 18.00 rijden er gratis pendelbussen vanaf de parkeerterreinen gelegen aan het Berkelplein, de Burgemeester Henssingel, de Spoorlaan, de Prinses Margrietlaan en het Odapark naar de bushalte op de kop Cauberg, op een paar minuten loopafstand van het Kuurpark. Het Kuurpark is vervolgens te voet te bereiken door ter hoogte van de brug op de Cauberg bij het Verzetsmonument het pad met de slagboom in te gaan. Na ongeveer 100 meter is de entree van het concertterrein. Na afloop van het concert kan weer gebruik gemaakt worden van de pendelbussen vanaf de bushalte op de kop Cauberg. Tussen 18.00 uur en 0.00 uur geldt op de Cauberg voor de richting Vilt/Berg en Terblijt (bergopwaarts) éénrichtingsverkeer.
Het parkeerterrein van Holland Casino en Thermae 2000 is NIET beschikbaar voor bezoekers van het LSO-concert! Bezoekers die op die plek toch proberen te parkeren worden teruggestuurd naar de parkeerterreinen in het centrum van Valkenburg aan de Geul.

← Vorig bericht

Terug in Vilt van Compostella-reis

Bestemming Oude Molen niet bekend

Volgend bericht →