Gemeente vermarkt het trouwen of andere magische momenten

Voorpagina » Nieuws » Gemeente vermarkt het trouwen of andere magische momenten
Er is vraag naar. Valkenburg aan de Geul heeft een scala aan bijzondere locaties. De horeca wordt ermee gediend. Onder het motto: meer ceremonies in de horeca kunnen meer inkomsten opleveren voor deze sector. Allemaal factoren die de gemeente Valkenburg aan de Geul er toe hebben gebracht het trouwen op alle dagen in de week en op elk uur van de dag of nacht – dus 24/7 – te faciliteren. Tegen verlaagde tarieven om belangstellenden te interesseren.
Vastleggen magische momenten
Gelijktijdig wordt er een soort ceremonie in de markt gezet waarin persoonlijke momenten in iemands leven kunnen worden gevierd. Dit gebeurt door een trouwambtenaar, die het in een speciale akte/oorkonde vastlegt. Voor zover de gemeente weet is Valkenburg aan de Geul de enige gemeente in Nederland waar mensen deze niet-officiële huwelijksceremonies kunnen boeken.

Pakketten
Zoals het bij vermarkten past, werkt de gemeente met keuzepakketten en tijdsklokken van 10, 20, 30 tot 45 minuten, met mogelijkheden tot verlenging. Er geldt een tarief per 15 minuten. Voor een overzicht van de beschikbare pakketten en de geldende tarieven klik hier.

Archieffoto’s TV Valkenburg

← Vorig bericht

Toekomst van Valkenburg aan de Geul in ‘Op De Bok’

Gerard Dautzenberg viert 70-jarig jubileum als muzikant

Volgend bericht →