Glasvezel informatie voor alle bewoners.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Glasvezel informatie voor alle bewoners.

Schn op Geulse ouderen kregen glasvezelinfo deze week.Het bedrijf Reggefiber organiseert op zaterdag 17 november een ‘glasvezel event’ voor alle inwoners van Valkenburg aan de Geul in de Polfermolen. Op deze dag van 10 tot 15 uur kunnen bewoners alles te weten komen over het aanbod van de providers die glasvezeldiensten kunnen gaan leveren in Valkenburg.

Ook de activiteiten die deze dag georganiseerd worden staan in het teken van glasvezel. Zo kunnen bezoekers de snelheid van glasvezel ervaren in de racesimulator. Glasvezel komt er alleen als 30% van de huishoudens in Val-kenburg aan de Geul ervoor kiest. Vóór 23 december a.s. Dit tzijn de provicers: In Valkenburg zijn dat Fype, Helden Van Nu, KPN, Lijbrandt, OnsBrabantNet, Scarlet, Solcon, Tele2, Telfort, TriNed, Vodafone en XS4ALL.
Glasvezel informatie voor Schn op Geulse ouderen
De bejaardensoos van Schin op Geul werd deze week door Ton Mennen van het glasvezelbedrijf ‘Reggefiber’ bijgepraat in het gemeenschapshuis ’t Geboew over de aanleg van nieuwe bekabeling en de mogelijkheden die daaruit voortvloeien.
Zorg, beveiliging en familiekontakten via het scherm zijn mogelijkheden voor ouderen die de aanwezigen erg aanspraken. Van de rondvraag werd dan ook druk gebruik gemaakt.

Foto’s Hein Reuters, Tv Valkenburg © 2012

← Vorig bericht

Th. Dorrenplein wordt 'Santa’s Village'.

Muzikale duip van de Valkebergsen dieksjenaer.

Volgend bericht →