Glasvezel ligt nu ook in Schin op Geul.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Glasvezel ligt nu ook in Schin op Geul.

U kunt kosteloos nog aangesloten worden. Zonder abonnement!De aanleg van glasvezel is bijna klaar. Naar verwachting is het bedrijf Reggefiber, onderdeel van K.P.N., tot eind februari bezig om de laatste woningen aan te sluiten op het glasvezelnetwerk.

Voor de bewoners van Valkenburg aan de Geul, dat wil zeggen de kernen Valkenburg-centrum, Berg (niet Vilt !) en Schin op Geul, is er nog heel even een mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen op een abonnement te kiezen voor glasvezel,

Indien u interesse heeft, moet u dit vóór 8 maart a.s. kenbaar maken via 045 524 17 75 of 045 524 20 37, of via de mail: glasvezelafspraak@bam.nl De telefonische klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 15.30 uur. Reggefiber sluit het glasvezel aan en maakt deze technisch gereed voor gebruik. Pas wanneer bewoners een glasvezelabonnement afsluiten bij een serviceprovider, wordt de aansluiting geactiveerd.

Na 8 maart dient u kosten te betalen. Dan moet wel de straat speciaal open worden gemaakt en is de aanleg dus niet langer kosteloos.

Let wel: Tv Valkenburg zit (nog) niet op het glasvezelnetwerk. Er wordt alles aangedaan om dit zo spoedig mogelijk gerealiseerd te krijgen.
Op dit moment is Tv Valkenburg alleen via Ziggo te ontvangen.
Op dit moment is Tv Valkenburg alleen via Ziggo te ontvangen.
Op dit moment is Tv Valkenburg alleen via Ziggo te ontvangen.

← Vorig bericht

Januari was een zeer zachte en droge wintermaand.

Winst voor Readyteams 1 en 2.

Volgend bericht →