Glasvezel: nog 5% nieuwe klanten nodig.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Glasvezel: nog 5% nieuwe klanten nodig.

Zaterdag 26 januari 2013 is de laatste gelegenheid.De inwoners van de kernen Valkenburg-Centrum, Berg en Terblijt en Schin op Geul hebben, indien ze dat willen, nog één week de tijd om te kiezen voor glasvezel.

Reggefiber houdt de stand bij. Op dinsdag 15 januari was er nog 5% nodig om tot het benodigde deelnamepercentage van 30% te komen. Een kwart van de inwoners uit de genoemde kernen kiest al voor het snelle netwerk, maar dit is nog niet genoeg. Maandag 28 januari valt de definitieve beslissing: wel of geen glasvezel voor Valkenburg aan de Geul.

Op zaterdag 26 januari organiseert Reggefiber een allerlaatste inschrijfdag in de glasvezelwinkel aan de Tienschuurstraat 2, bereikbaar via het parkeerdek van supermarkt Jan Linders. Tijdens deze dag krijgen inwoners een allerlaatste kans op onafhankelijk en persoonlijk advies. Daarnaast helpen de medewerkers inwoners met het afsluiten van een glasvezelabonnement bij een van de serviceproviders.

Reggefiber legt een glasvezelnetwerk in de gemeente aan wanneer voldoende inwoners van Valkenburg ‘ja’ zeggen tegen glasvezel. Dit kunnen inwoners doen door een glasvezelabonnement af te sluiten bij een van de serviceproviders die diensten gaan leveren in Valkenburg. Inwoners kunnen online een glasvezelabonnement afsluiten via www.eindelijkglasvezel.nl/valkenburg.

Door middel van de postcodecheck kunnen inwoners zien welk aanbod er op hun adres beschikbaar is. Ook kunnen inwoners zich inschrijven in de glasvezelwinkel. De medewerkers staan u graag te woord en helpen inwoners met de keuze voor een glasvezelabonnement.

← Vorig bericht

Winnaar VVV-innovatieprijs: 'Wandelgids Zuid-Limburg'.

€ 400,= bijelkaar gespeeld voor Srebrenicajeugd.

Volgend bericht →