Collega lokale omroep ‘LOES.FM’ zend 50 uur live uit voor goed doel te steunen.Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 december gaan de Echter DJ’s Peter Steskens, Dennis Sevriens en Johan Meuwissen het Glazen Huis in, dat geplaatst wordt op de Plats in het historisch centrum van Echt, om geld in te zamelen voor het goede doel. De Lokale Omroep Echt-Susteren zendt deze happening live uit.

Op vrijdag 17 december omstreeks 12.00 uur worden de 3 DJ’s in het Glazen Huis opgesloten door de leden van de bekende Limburgse dialectgroep Kartoesj. Op zondag 19 december rond 16.00 uur gaat de “glazen kooi” weer open. En al die tijd zal LOES.FM verslag doen van alles wat zich in en rond het Glazen Huis afspeelt.

Met deze actie sluit LOES.FM aan bij de radiozender 3FM die in het kader van de actie 3FM Serious Request 2010 geheel ten goede komt aan de stille slachtoffers van AIDS.

Dat zijn ondermeer kinderen die hun ouders aan deze slopende ziekte hebben verloren en daardoor aan hun lot zijn overgelaten, maar ook kinderen die niet langer door hun zieke ouders verzorgd kunnen worden.

Op zondagmiddag 19 december treden op de Plats in Echt vele (Limburgse) artiesten en groepen live op. De initiatiefnemers gaan de opbrengst van de Glazen Huis-actie in Echt in week 51 persoonlijk aanbieden aan de 3FM-Serious Request-DJ’s die dit jaar domicilie hebben gekozen in Eindhoven.

Programmamaker Martijn Maat zal zorgen dat de paar Echt- Susterenaren die niet op de Plats zijn thuis op de hoogte blijven van alles wat zich in het centrum van Echt voltrekt.

Meeluisteren kan ook viahttp://www.loesfm.nl/