"Goddelijk leven in Valkenburg"

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » "Goddelijk leven in Valkenburg"

Uitspraak als typering van welbehagenTijdens de nieuwjaarsreceptie van het College van burgemeester en wethouders heeft burgemeester Nuijtens voor het eerst afstand genomen van het gebruikelijke protocol. Hij sprak halverwege de openbare receptie de toehoorders toe omtrent HET onderwerp voor 2007: de wellnessplannen van de gemeente. “Valkenburg is een toeristenplaats bij uitstek waar het aangenaam leven is”.
Nuijtens kwalificeerde deze normering met de gevleugelde woorden “het is goddelijk leven in Valkenburg”, daarmee duidelijk makend dat het dagelijkse vertoeven in deze gemeente op hoog niveau staat. Niet alleen voor de rijken maar ook voor de gewone burger.
“Jammer dat deputé Eurlings niet aanwezig is. Bij deze roep ik de provincie Limburg op om versneld de versnellingsagenda uit te voeren”. Nuijtens accelereert !
“Vanaf vandaag start de campagne omtrent de wellnessplannen. Ik roep de politiek op om slagvaardig te zijn en tot besluiten te komen. De bal ligt bij de gemeente, het wordt tijd om zaken tot uitvoer te brengen en niet te verzanden in brieven en rapporten”. Zeker op deze laatste nieuwjaarsreceptie straalt Nuijtens opmerkelijk politieke drang en daadkracht uit om toekomstmogelijkheden te grijpen en te verwezenlijken.
Foto’s: Fons Winteraeken, Tv Valkenburg © 2007

← Vorig bericht

Hélène Hoenjet exposeert in de Polfermolen

Limburgse Winterkampioenschappen in Valkenburg

Volgend bericht →