Goede start 2de seizoenshelft voor TTV Ready.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Goede start 2de seizoenshelft voor TTV Ready.

Ready laat visitekaartje zien: 8-2 overwinning.

Ready 1 ontving Venlo. Mischa Lechanteur en William Cheung speelden ijzersterk en scoorden een hattrick. Invaller Chrit van Tol was echter ook bijzonder goed in vorm en bleek een superinvaller met maar liefst 2 overwinningen. Eindstand; 9-1 voor Ready.
Ready 2 speelde tegen Brunssum. Ondanks goed tegenspel bleef de teller steken op een 8-2 nederlaag. Alleen Jan Bet en Lucien Cörvers wisten ieder 1 punt te scoren.
Ready 3 liet meteen zijn visitekaartje zien in de voor hun nieuwe 3e klasse. Tegen Elsloo werd maar liefst een 8-2 overwinning binnengesleept. Leo Dorren en Guus Rouwette scoorden een hattrick en Pedro Noteborn scoorde ook 1 maal.
In een onvervalste streekderby tegen sibbe wist Ready 4 net niet tot winst te komen. De op het laatste moment opgetrommelde invaller Paul Geuskens scoorde 2 maal. Kaj Nelissen en Peter Wong scoorden ieder 1 maal.
Ready 5 begon meteen voortvarend aan deze competitie en overrompelde tegenstander Swift met dubbele cijfers. Michel van Etten, Ruben Cörvers en Freddy Tossings scoorden allen een hattrick.

De gegevens werden aangeleverd door Gerda Pessers van TTV Ready Broekhem.

← Vorig bericht

HV IASON dames 1 verliest in Purmerend.

Sibbe MC voorzichtig uit de startblokken.

Volgend bericht →