Goede start voor Ready in competitie.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Goede start voor Ready in competitie.

Ready 3 won van Maastricht.

Ready 1 speelde de eerste wedstrijd tegen Sempre Avanti uit Voerendaal. Mischa Lechanteur was al meteen in bloedvorm en scoorde een hattrick. William Cheung won 2 maal en bepaalde de eindstand op een prima gelijkspel. Helaas kon Stephan Hämer geen punt eraan toevoegen.

Ready 2 kwam vorige week al in actie tegen Westa. Deze tegenstander bleek een maatje te groot en Jan Bet, Lucien Cörvers en Pascal Kabo moesten met lege handen huiswaarts keren. 10-0 voor westa.
Deze week was Megacles de tegenstander en hier werd een fraaie 6-4 overwinning binnengehaald. Jan Bet was onverslaanbaar en scoorde een hattrick. Lucien Cörvers won 2 maal. Piet Frijns kon niet tot winst komen. Het dubbel was voor Ready.

Ready 3 speelde tegen Maastricht en ook hier werd een mooie overwinning binnengehaald. Freddy Tossings en Guus Rouwette scoorden ieder 2 maal. Invaller Chrit van Tol scoorde ook 1 maal en het dubbel maakte de overwinning compleet.
Ready 4 speelde een late uitwedstrijd tegen Landgraaf. Chrit van Tol was al aardig warmgedraaid na zijn invalbeurt en won 2 maal. Simone Tossings en Miranda Cörvers wonnen ieder 1 wedstrijd en het dubbel zorgde voor het gelijkspel.

Gegevens zijn aangeleverd door Gerda Pessers, TTV Ready

← Vorig bericht

Goede start voor Vilt Bequick dames 1.

Openingsceremonie met defecte vlaggenmast.

Volgend bericht →