Goede week voor jeugd HV Iason

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Goede week voor jeugd HV Iason

Dames C2 moesten op zaterdag 13 mei uit spelen tegen Margraten 2. Beide teams staan onderaan de ranglijst. Dit bleek ook tijdens het spel.
De teams waren aan elkaar gewaagd. In de rust leidde Margraten met 1 doelpunt: 4-3. deze voorsprong behielden ze tot aan het einde van de wedstrijd.
Uitslag 8-7.
Dames C1 moesten thuis tegen wijnandia. Iason staat bovenaan maar wijnandia staat maar twee plaatsen lager. Iason wist dat men vanaf het begin
de touwtjes in handen moest nemen en deed dit ook. In de rust was het verschil maar 4 doelpunten (6-2). De wedstrijd werd uiteindelijk door iason gewonnen
met toch een groot verschil: 16-4.
Dames B1 moesten deze week 2x in actie komen. Eerst op donderdag 11 mei de inhaalwedstrijd tegen Adio. Iason draait mee voor het kampioenschap dus men .zal geen enkel team mogen onderschatten. In de rust stond Iason al voor met 0-9 om uiteindelijk te winnen met 2-25.
Op zaterdag moest iason tegen Marsna, een van de concurrenten. Weer liet iason er geen gras over groeien en startte vol overtuiging en met goed resultaat.
In de rust stond er al 7-2 op het score bord. Na de rust bleef iason scoren terwijl marsna de goal niet meer wist te vinden. Uitslag 23-2.
Dames A kwamen ook 2x in actie. Eerst op dinsdag 9 mei uit tegen BFC. Een spannende wedstrijd waar iason in de rust leidde met 5-9 om uiteindelijk te winnen
met 10-16.
Op zondag 14 mei moest men thuis spelen tegen Margraten. iason staat op een eerste en margraten op een tweede plaats. Dit zou een belangrijke wedstrijd zijn.
Margraten leidde in het begin nog met 1-2 maar daarna wist iason altijd een voorsprong te behouden tot 6-6. Iason deed er een schepje bovenop en wist uit te lopen tot een 11-7 voorsprong met de rust. Na de rust wist margraten het verschil op vier doelpunten te houden tot aan de stand 13-9. Hierna nam iason duidelijker de leiding om de wedstrijd uiteindelijk dik te winnen met 20-13.
Programma weekend 20/21 mei
ZATERDAG 20 MEI:
Dames C2 Thuis tegen V en L 3 11.00 uur
Dames C1 Uit tegen Marsna 1 14.30 uur
Dames B1 Uit tegen Esia 1 12.45 uur
ZONDAG 21 MEI:
Dames A uit tegen MengOptimo 12.00 uur

← Vorig bericht

De "Reporter van de Cauberg" komt uit

De afslui­ting van het Heuvelland beginners­toernooi 2005-2006

Volgend bericht →