Vrijkaarten voor 'Rock The Opera' in Openluchttheater

Voorpagina » Toerisme » Vrijkaarten voor 'Rock The Opera' in Openluchttheater

TV Valkenburg kan zes vrijkaarten weggeven voor het optreden van het Praags Philharmonisch orkest met het programma “Rock The Opera”. De grootste hits van Queen, Pink Floyd, Deep Purple, Led Zeppelin, AC/DC en U2, gebracht in een spectaculaire show door het Praags Philharmonisch Orkest, een combo met o.a. drummer Frantisek Hönig, en drie solisten, dat alles onder leiding van de Duitse dirigent Friedemann Riehle.
Hun optreden vorig jaar in het Openluchttheater was een daverend succes. Nu komen ze terug, met een nieuw programma: van Shine on you crazy diamond tot We are the champions, van Another kind of magic tot You shook me all night long. En nog veel meer…
Het optreden is op vrijdag 19 juli van 20:30 tot 22:30 uur in het Opernluchttheater in Valkenburg.
Vrijkaarten
TV Valkenburg heeft een zestal vrijkaarten ontvangen van het Openluchttheater om weg te geven aan haar kijkers. U kunt in aanmerking komen voor gratis kaarten voor een optreden van het Praags Philharmonisch Orkest op vrijdag 19 juli a.s. vanaf 20:30 uur.
TV Valkenburg stelt drie maal twee vrijkaarten beschikbaar. Om in aanmerking te komen voor deze kaarten stuurt u een email naar dit adres: winnen@tvvalkenburg.tv met duidelijke vermelding van uw naam en telefoonnummer. Er worden uit alle inzenders drie koppels geloot. U krijgt op maandag 15 juli van TV Valkenburg een telefoontje indien u in de prijzen valt. De inzendtermijn sluit zondag 14 juli 2019 om middernacht.

 

← Vorig bericht

Zonnige en warme junimaand

Nieuwbouw school in Berg duurder

Volgend bericht →