Gratis parkeren met gratis 'Valkenburg-pas'.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Gratis parkeren met gratis 'Valkenburg-pas'.

Dinsdag wordt over de parkeerexploitatie en -tarieven gesproken. Het betalen voor het lidmaatschap van de Valkenburg-Pas om daarmee ’s morgens gratis in het centrum te kunnen parkeren, wordt komende dinsdag in de commissie EFT besproken. Het raadsvoorstel is aangepast. Bij het vorige voorstel moest er nog betaald worden om gratis te kunnen parkeren.

Het gemeentebestuur wil een kwaliteitsslag op het gebied van parkeren bereiken en zal naast de realisatie van de parkeergarage Aan de Kei het begrip "Parkeren Valkenburg" introduceren. Tegen een beperkt lidmaatschapsbedrag kunnen gebruikers van extra service profiteren.

Er kan gratis geparkeerd worden tussen 8:00 en 11:00 uur in heel Valkenburg (zowel in de garage als op straat) Daarnaast in-/uitrijden van de nieuwe parkeergarage met pas/kenteken. Geen gebruik meer van parkeerautomaat
en afrekenen per minuut middels automatische incasso.
Op alle gemeentelijke parkeerterreinen kunt u in de toekomst achteraf betaald parkeren met de mogelijkheid tot landelijke deelname aan het gsm-parkeren. KLIK HIER om de aangepaste raadsnota te lezen die dinsdag 4 december vanaf 19.30 uur wordt besproken in de commissie EFT.

← Vorig bericht

Betrokken bestuurder van verkeersongeval gezocht.

Kerststad is motor van de Valkenburgse economie.

Volgend bericht →