Gratis reizen met RE 18: actie groot succes

Voorpagina » Toerisme » Gratis reizen met RE 18: actie groot succes

Veel reizigers hebben de afgelopen twee weekenden gebruikgemaakt van het e-ticket dat Arriva gratis beschikbaar stelde om een dag te reizen met de RE 18, de internationale trein die Aachen en Maastricht nu direct verbindt. Arriva kreeg  enthousiaste reacties van de reizigers.
Uitgesteld
De gratis reisactie was initieel gepland op 16 december 2018  voor de start van de RE 18. Omdat de goedkeuring van de treinen in Duitsland meer tijd nodig had werd de actie uitgesteld. Maar nadat de treinen, die speciaal geschikt zijn voor het rijden op de verschillende stroomspanningen en veiligheidssystemen in de beide landen, per 27 januari 2019 in dienst werden genomen, werd de actie opnieuw opgestart met als datum 16 februari.
Op=op
De 3000 beschikbare e-tickets vlogen uit de webshop. Binnen enkele dagen was de bodem van de op=op actie bereikt. Om te grote drukte in de treinen te voorkomen breidde Arriva de actie uit naar twee reisweekenden. Ook vanaf de tussengelegen stations Meerssen, Valkenburg, Heerlen, Landgraaf, Eygelshoven Markt, Herzogenrath en Aachen West konden reizigers hun reis beginnen dan wel eindigen. Arriva hoopt dat de kennismaking van de reizigers met de treinen en het traject inspireert tot meer reizen.
Foto Arriva

← Vorig bericht

Jubilaris zangvereniging Eendracht Sibbe

Snelheidsmaatregelen bij inrijden Walramplein

Volgend bericht →