Gratis soep voor ouderen en inwoners Schin op Geul binnen risicogroep

|
,

Restaurant de Herbergier in Schin op Geul is gesloten maar heeft het initiatief genomen om (eenzame) ouderen en inwoners van Schin op Geul die binnen de risicogroep behoren gratis soep aan te bieden.
Door de sluiting van ons restaurant vanwege de coronacrisis hebben wij van onze voorraad verse groenten verschillende soepen gemaakt. In deze extreme tijden willen wij graag iets doen voor de meest kwetsbare mensen in deze crisis. Daarom bieden wij, in ieder geval tot 6 april, iedere vrijdag gratis soep aan voor de mensen in Schin op Geul die zelf niet de deur uit kunnen en/of durven, binnen de risicogroep vallen en wel een steuntje kunnen gebruiken”, zegt Rachelle de Bruin van het restaurant tegen TV Valkenburg.
Wat moet u doen?
Bent u of kent u iemand in Schin op Geul die hier gebruik van zou willen maken, laat het ons dan weten. Dit kan telefonisch 043 – 459 1292 of 06 46 02 39 76 of via e-mail: hotelrestaurantdeherbergier@gmail.com
Vergeet hierbij niet uw adres te vermelden. Bestellingen kunnen iedere week worden doorgegeven vóór donderdag 22.00 uur en worden uitgebracht op vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur.
Foto Pixabay

← Vorig bericht

Visit zuid Limburg sluit deuren

Tekeningen en kaartjes voor ouderen Oosterbeemd en Valkenheim

Volgend bericht →