Groep mishandeld mannen in het Halderpark.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Groep mishandeld mannen in het Halderpark.

In de nacht van vrijdag op zaterdag. Politie zoekt getuigen.Twee afgebroken tanden en een gebroken oogkas hield één van de twee slachtoffers over aan de mishandeling door een groep mannen. Dit gebeurde in het Halderpark in Valkenburg a/d Geul in de nacht van vrijdag op zaterdag.
De 22-jarige man uit Opsterland was samen met een eveneens 22-jarige vriend uit Opsterland voor een gezellig weekend naar Valkenburg a/d Geul gekomen. Rond 03:00 uur kwamen ze op straat in gesprek met een drietal mannen waarmee ze richting het Halderpark liepen. In dit park kwam hen een groep jongemannen tegemoet die uit het niets op het tweetal begon te slaan en schoppen. De slachtoffers werden op een gegeven moment met rust gelaten waarna ze een taxi naar het ziekenhuis namen. Eén van hen moest ter observatie blijven en kon zaterdag overdag weer weg. Hij moet nog worden geopereerd aan zijn oog. De andere man kwam er met veel pijnlijke plekken vanaf.
Mocht u meer informatie hebben over deze vechtpartij dan kunt u dit doorgeven aan de politie via het telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief). Anoniem kan ook, via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000 (gratis).

Bron: politie Limburg Zuid

← Vorig bericht

24ste Heuvelland vierdaagse in Berg en Terblijt.

Platform Broekhem zoekt nieuwe medewerkers.

Volgend bericht →