Groot feest bij zangvereniging Eendracht in Sibbe

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Groot feest bij zangvereniging Eendracht in Sibbe

vanwege het 135-jarig bestaan.Bestuur en leden van de gemengde zangvereniging Eendracht uit Sibbe hebben een en ander te vieren. Zaterdag 14 en zondag 15 oktober staat het zanggezelschap op feestelijke wijze stil bij het 135-jarig bestaansfeest. Bij die gelegenheid worden zes jubilarissen gehuldigd,die de vereniging vele jaren zijn trouw gebleven.

De jubilarissen zijn de dames M.Kerkhoffs,J.Kamerman-Troisfontaine beide 40 jaar lid en L.Bouwens-Pluymakers 25-jaar lid. De heren J.Slijt , J.Lemmens, J.v.d.Wetering respectievelik 50,40,en 25-jaar lid.

Ter gelegenheid van deze feestelijkheden is er zaterdag 14 oktober 2006 zangersdag van de onderlinge federatie met de volgende deelnemende koren :zangvereniging Eendracht Sibbe-IJzeren, mannenkoor Inter Nos Schin op Geul, mannenkoor Geulklank Valkenburg a/d Geul , zangvereniging Orphee Houthem ; mannenkoor Wieker Eindrach Maastricht, en mannenkoor St.Remigius Klimmen.

Het concert wordt gehouden in het multifunctioneel centrum ,, DE BLOKHUT ,, Sibberkerkstraat 45a te Sibbe . Aanvang 19.30 uur .

De concertavond is voor iedereen vrij toegankelijk.

Ter gelegenheid van deze feestredenen houden bestuur, jubilarissen en leden zondag 15 oktober 2006 een receptie van 19.00 tot 20.00 uur in de feestzaal van Cafe aan de Kirk Sibberkerkstraat 46 te Sibbe.

← Vorig bericht

€ 20.000 voor kasteel Genhoes

Stemcomputers in Valkenburg zijn in orde

Volgend bericht →