Groot TV spektakel op het Walramplein

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Groot TV spektakel op het Walramplein

Op zaterdag 17 juni wordt het TROS programma `Gein op het Plein` opgenomen.

Op initiatief van de stichting het evenementenbureau Double WW Valkenburg aan de Geul zal op zaterdag 17 juni een groot televisiespektakel plaatsvinden op het Walramplein.

De TROS zal TV-opnamen maken van het populaire televisie programma

“Te land, Ter zee en In de lucht”, met het onderdeel Gein op ’t Plein.

Deelnemers moeten trachten met een zelfgemaakt bestuurbaar voertuig, waaraan minimaal vier wielen zijn bevestigd, vanaf de starttoren de speciaal aangelegde wedstrijdbaan zo snel mogelijk af te leggen.

Boven aan het voertuig zijn twee ijzeren ringen bevestigd. Het voertuig moet zo worden bestuurd, dat de ringen precies over de ijzeren stang aan het einde van de baan schuiven. Hierdoor glijdt het voertuig, hangend aan de stang, boven het water naar de finishbel.

Deelnemers voor dit spektakel kunnen contact opnemen met het productiebureau Stokvis & Niehe producties BV te Laren NH of zich aanmelden via de website van de Tros.

De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een groot feest te worden in de binnenstad van Valkenburg. Ambtenaren van de Gemeente, politie en brandweer en een coördinatieteam van organisatiebureau DoubleWW zijn inmiddels druk in de weer om een draaiboek samen te stellen om de deelnemers en hun atributen, alsmede de vele te verwachten bezoekers te begeleiden bij dit TV-spektakel.

De parkeerplaats aan de Burgemeester Henssingel zal gedeeltelijk worden vrij gemaakt voor de crew en de deelnemers.

Om de te verwachte stroom van auto’s en het parkeren in goede banen te leiden zal rondom bierbrouwerij De Leeuw extra parkeermogelijkheid worden gerealiseerd.

Info: Organisatiebureau Double WW

doubleww@planet.nl

06 51384826

W.G Hogevonder

← Vorig bericht

Brief College B & W aan Niks aan de Hand

De bibliotheek dichtbij voor Sibbe

Volgend bericht →