Grote Sinterklaasfeest in Berg en Terblijt,

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Grote Sinterklaasfeest in Berg en Terblijt,

Met optredens van veel kleine artiesten.Sinterklaas werd zaterdagmiddag in Berg en Terblijt door ongelooflijk veel kinderen verwelkomt. Vol spanning stonden ze hem op te wachten en toen hij eindelijk in de verte in zicht was, kon er luidkeels gezongen worden. Er was één Piet die met loeiende sirenes gebracht werd. Waarom was dat? Piet had veel uit te leggen.
Gelukkig waren er beelden van het grote avontuur van Piercing Piet. Piercing Piet had rijlessen gehad en dat ging niet helemaal vlekkeloos. Toch had piercing Piet de hoop dat ze een mooie auto van Sinterklaas mocht uitzoeken en ging dus alvast rondneuzen. Al snel zag Piercing Piet een stoere, gele racewagen. Piercing Piet had niet in de gaten dat de verkoper al aan het afsluiten was. Of toch wel? In de racewagen viel Piercing Piet in slaap en schrok wakker van een politieagent.

O, nee….het alarm was afgegaan en nu dachten ze dat Piercing Piet een boef was. Sinterklaas werd gebeld en gelukkig kon de politieagent haar toch naar het grote feest in Berg en Terblijt brengen.
Het grote feest was begonnen. Er waren spetterende optredens van de winnaars van de playbackshow en de beroemde dansgroep van Beats and Bars lieten iedereen hun knappe danspassen zien. Wauw, wat kunnen die meiden swingen. Heel veel kinderen hadden meegedaan aan de kleurwedstrijd en de prijswinnaars kregen allemaal een verrassing.

Tussendoor werden er vrolijke Sinterklaasliedjes gezongen. De kinderen mochten op de foto met Sint en zijn Pieten en na afloop kreeg ieder kind een cadeautje en wat lekkers mee naar huis.
Het was een geslaagd feest en voor velen weer een onvergetelijke dag.

Foto’s Janneke Ooms-Verhoeven

Meer foto’s zien? Klik dan hier!

← Vorig bericht

Openluchttheater schreeuwde mee!

Nieuw kerstlied voor Kerststad Valkenburg.

Volgend bericht →