Guido Reehuis is nieuwe gemeentesecretaris

Voorpagina » Toerisme » Guido Reehuis is nieuwe gemeentesecretaris
Guido Reehuis is benoemd tot nieuwe gemeentesecretaris / algemeen directeur in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Hij volgt Louk Bongarts op, die per 1 november terug zal treden. Guido Reehuis komt in dienst per 1 januari 2020.
Guido Reehuis secretaris directeur gemeente

Guido Reehuis wordt als gemeentesecretaris / algemeen directeur de eerste adviseur voor het college van burgemeester en wethouders en daarnaast verantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie. Guido Reehuis is 37 jaar, woont in Maastricht en is op dit moment werkzaam als directeur Bestuurlijk-Juridische Zaken bij de Universiteit Maastricht. Daarvoor bekleedde hij diverse functies, zoals politiek adviseur, gemeenteraadslid en advocaat.

Uitdaging
Guido Reehuis ziet Valkenburg aan de Geul als een mooie uitdaging: “De gemeentelijke organisatie is een kleine, maar slagvaardige organisatie waar veel ontwikkelingsbereidheid bestaat. Ik ben gehecht aan het openbaar bestuur. Als strategisch adviseur en ambtelijk boegbeeld wil ik graag hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Dat lijkt mij een aantrekkelijke en uitdagende opgave gezien de bijzondere uitdagingen in de dynamische gemeente Valkenburg aan de Geul.”
Louk Bongarts
De huidige directeur/gemeentesecretaris heeft tot 2004 bij de gemeente Nuth gewerkt.
“Ik heb begin van dit jaar besloten om mij kandidaat te stellen voor de gemeenteraad van Beekdaelen. Waarom? Omdat de gemeenteraad, het hoogste politieke orgaan in een gemeente, aan de knoppen draait”, aldus Bongarts op de CDA pagina. Bongarts is 15 jaar directeur/gemeentesecretaris in Valkenburg aan de Geul geweest.
Foto gemeente
← Vorig bericht

Viering sluiting Corneliusoctaaf met troubadour Thea Kollee

Bevrijdingsplaquette onthuld in Gemeentegrot

Volgend bericht →