H.Mis Sjaasbergergank te zien via TV Valkenburg

|
, , ,

Zondag 28 juni om 10:00 uur wordt de mis van de Sjaasbergergank uitgezonden via TV Valkenburg. Ondanks dat er geen Sjaasbergergank is dit jaar, geen bedevaart, geen mis in de openlucht en geen feest na de afloop van de mis.

sjaasbergergank 2020 TV Valkenburg

Samen bidden
In samenwerking met TV Valkenburg en de stichting Sjaasbergergank kunnen de bedevaartgangers toch een eucharistieviering vanuit de Kluis op de Sjaasberg bijwonen. Een speciale mis aldus de stichting: “Er wordt gebeden voor alle mensen die op dit moment druk bezig zijn om dit coronavirus voor ons te overwinnen. We willen vooral bidden voor de dokters en verplegend personeel in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. We willen bidden voor de onderzoekers in de laboratoria dat ze snel een vaccin vinden dat ons voor dit virus kan beschermen”.
Medewerking
Pastoor Mol van de H.Mauritiuskerk in Schin op Geul zal de voorganger zijn. Een viertal muzikanten van Koninklijke fanfare St.Cornelius Schin op Geul zorgen voor sfeervolle muziek. Leden van de Jonge en Oude Nobele schutterij uit Valkenburg-centrum vormen tijdens de mis de ere-wacht bij de poort.
Uitzendingen via TV Valkenburg
De mis wordt op zondag 28 juni om 10:00 uur uitgezonden, de herhalingen op diezelfde zondag zijn op 15:00 en 21:00 uur. Vanaf maandag 29 juni tot en met vrijdag 3 juli wordt de H.Mis dagelijks om 11:00 uur uitgezonden.
U kunt TV Valkenburg via deze providers en kanalen:
Ziggo digitaal kanaal 42;
Glasvezel KPN: kanaal 1437;
XS4ALL: kanaal 1437;
T-Mobile (voorheen Vodafone): kanaal 795.
Of via de website van TV Valkenburg via TV / LIVE TV of via de app.

← Vorig bericht

Hitteplan is van kracht

Duo-expositie in de bovenzaal van Museum Valkenburg

Volgend bericht →