Haalt seniorenvereniging haar 40 jarig jubileum ?

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Haalt seniorenvereniging haar 40 jarig jubileum ?

Op zoek naar “jonge senioren”Platform Broekhem wil de Broekhemse seniorenvereniging nieuw leven inblazen. Dat is te lezen in een noodkreet aan de inwoners van deze Valkenburgse kern. In de bestaande groep senioren is niemand te vinden die de leiding op zich wil nemen.
In een poging “jonge senioren” aan te trekken doet Platform Broekhem een poging mensen te vinden die om toerbeurt de maandagmiddag activiteit in het zaaltje naast de kerk willen organiseren.
Naast organisatorische leden zoekt met steunende leden om de vereniging levend te houden. Voor een contributie van € 30 per jaar mag iedereen zich aanmelden die 55 of ouder is.
Men is tevens lid van de Katholieke Bond voor Ouderen. Die geeft een blad uit specifiek gericht op deze groep inwoners. Er worden tevens kortingen gegeven op landelijke activiteiten.
Aanmelden kan via de adressen van Platform Broekhem:
Mevr. Jose Hermens tel. 043-6016354 mail; via.girasole21@planet.nl Mevr. Lenie Biker; leniela@hotmail.com Mevr. Margreeth van der Heijde; m.vd.heyde@live.nl Christian Reneerkens tel.043-6011618; cgreneerkens@kpnplanet.nl Jo Huijnen tel; 043-6015476 /6013012; mhuynen@kpnplanet.nl

← Vorig bericht

Estafetteteam ZCV-jongens gehuldigd

Verslagen afgelopen weekeinde HV Vilt

Volgend bericht →