Halt toeroepen aan kansspelautomaten.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Halt toeroepen aan kansspelautomaten.

Geen uitbreiding van gokkasten in cafés en restaurants.Het Valkenbuergse gemeentebestuur wil de kansspelautomaten in cafés en restaurants terugdringen. In fritures en snackbars zijn deze automaten zelfs helemaal verboden.

Lees hieronder het voledige persbericht van de gemeente Valkenburg aanm de Geul:
Het college van de gemeente Valkenburg aan de Geul wil het aantal kansspelautomaten in cafés en restaurants terugdringen om zo risicovolle deelname aan spelen op kansspelautomaten een halt toe te roepen. Dit betekent dat geen vergunningen voor uitbreiding van het aantal kansspelautomaten meer zullen worden verleend. Waar mogelijk wil het college het aantal kansspelautomaten zelfs inperken.
Op dit moment mogen in cafés en restaurants maximaal twee kansspelautomaten worden geplaatst. Het college kan echter besluiten om helemaal geen kansspelautomaten toe te staan. In fritures en snackbars zijn geen kansspelautomaten toegestaan.

Burgemeester Martin Eurlings: “Met zeven speelautomatenhallen en het Holland Casino zijn er voldoende mogelijkheden tot kansspelen in Valkenburg. Wij geven de voorkeur aan concentratie van kansspelmogelijkheden in plaats van ongebreidelde locaties met kansspelautomaten waardoor de kans dat mensen de fout in gaan veel groter is”.

Einde persbericht

← Vorig bericht

E.F.T. houdt de vinger aan de pols.

Diploma-oetreiking basiscursus leze en sjrieve.

Volgend bericht →