Handel & Nijverheid overhandigde cheque

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Handel & Nijverheid overhandigde cheque

In verband met haar 20-jarig bestaan, aan de Kindervallei in Houthem.In het kader van haar vierde lustrum overhandigde mevrouw Silverentand namens de ondernemersvereniging “Handel & Nijverheid” te Valkenburg aan de Geul een cheque ter waarde van € 500,– aan mevrouw Coolen, manager van de Ronald Mac Donald Kindervallei.
Hiermee geven de ondernemers, aangesloten bij de 20-jarige vereniging, aan betrokken te zijn bij de mindervalide kinderen en hun familie die te Houthem in de gelegenheid worden gesteld gezamenlijk een fijne vakantie door te brengen.
De vereniging Handel & Nijverheid richt zich met name op de ondernemers die niet werkzaam zijn in de horeca en biedt middels haar organisatie een platform voor overleg met gemeentelijke en andere instanties. Daarnaast vindt er vier maal per jaar een vergadering plaats waarna er na afloop alle ruimte is voor informeel overleg.
Ook wordt er tweemaal per jaar een gezellig uitstapje georganiseerd. Dit gaat meestal gepaard met een bedrijfsbezoek. Door dit netwerk leren ondernemers elkaar kennen en worden onderlinge banden en contacten aangehaald. Dit alles heeft een positief effect op het ondernemen in Valkenburg aan de Geul.
Ondernemers die belangstelling hebben voor het lidmaatschap van de vereniging kunnen zich aanmelden bij Gertie Silverentand, telefoon 043-6040305 of via e-mail jan@silverentand.nl

← Vorig bericht

Verboden op ijs te gaan !

V.K.B. Kegelkampioenen 2009

Volgend bericht →