Handhaving in klasse voor Sibbe MC 1 in gevaar.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Handhaving in klasse voor Sibbe MC 1 in gevaar.

Sibbe MC 2 won van Kerkrade 3 met 2-8.Heren 1 moest het in een uitwedstrijd opnemen tegen Elsloo 5. Wiel Ernst en Didier Brummer begonnen sterk maar verloren de eerste 2 wedstrijden nipt in 5 games. Richard Hakke verloor alle wedstrijden in 3 games en had zijn dag niet. Het dubbel ging ook net verloren.

Het eerste Sibbepunt kwam na 5 wedstrijden pas op het scorebord. Didier won knap van routinier Jos Verboort. Het tweede punt kwam in de 7de partij: Wiel Ernst won van Erwin Webers. De laatste partij tussen Jesper Hansen en Wiel Ernst werd een ware thriller en werd verloren met 12-10. Sibbe MC verloor met 8-2.

Kerkrade 3 – Sibbe MC 2: 2-8
TTV Sibbe MC 2 reisde af naar Kerkrade om het daar op te nemen tegen het derde team van deze vereniging. Het team wilde zich herstellen voor het ietwat teleurstellende paasweekend. Dat gebeurde dan ook. Sibbe won namelijk dik met 2-8. Man of the match was dit keer Wilfried Baenen. Wilfried herstelde zich uitstekend met goed solide spel. Hij wist al zijn partijen te winnen. Jac Heuts en Marijke Kwakernaat waren elk goed voor 2 partijen.

Beiden moesten hun meerdere erkennen in de sterk spelende Anita Wilms. Het sterk spelende dubbel Jac / Wilfried zorgde voor het achtste en laatste punt. Helaas is het team niet veel opgeschoten met deze klinkende overwinning, want koploper Brunssum 6 laat geen steken meer vallen en won knap met 9-1 van Ready 4 uit Broekhem.

Resultaten van het Jeugdteam 1:

Red Stars 10 – Sibbe MC Jeugd 1: 6-4.
Verder geen gegevens bekend over deze bekend over deze wedstrijd.

Programma voor zaterdag 13-04-2013
Senioren:
Ready 3 – Sibbe MC 1;
Sibbe MC 2 – Fürst Kantoors Heerlen 4.

Programma voor zaterdag 13-04-2013
Jeugd:
Landgraaf 1 – Sibbe MC 1.

Gegevens werden aangeleverd door Wilfried Baenen van Sibbe MC.

← Vorig bericht

Prima weekend voor Readyteams.

Terrassen Th. Dorrenplein voor AGR-weekeinde klaar.

Volgend bericht →