Handhaving Sibbe MC 1 heren.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Handhaving Sibbe MC 1 heren.

Degradatie van jongensteam.Heren 1: Sibbe MC 1 – Kluis 6: 1 – 9

Sibbe MC 1 speelde tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen nummer 2, Kluis 6 uit Geleen. Het team had theoretisch 2 punten nodig om definitief veilig te zijn. Dit gebeurde echter niet. Het team verloor dik met 9-1 van deze sterke tegenstander.
De spreekwoordelijke eer werd gered door John Wijnen. Wiel Ernst en Richard Hakke kwamen helaas niet tot scoren. Door het dikke verlies van concurrent Elsloo 5 handhaaft het team zich gewoon in de derde klasse.
Heren 2: Sibbe MC 2 – Elsloo 6: 9-1

Heren 2 speelde eveneens thuis. Het team wilde revanche voor de teleurstellende uitwedstrijd tijdens het paasweekend. Sibbe MC 2 speelde geconcentreerd en veegde de tegenstander letterlijk van de tafel met 9-1. Jac Heuts en Wilfried Baenen bleven ongeslagen en wonnen elk 3 partijen. Samen wonnen zij ook nog eens het dubbel.
Jos Smeets liet alleen tijdens zijn eerste partij een steekje vallen, daarna speelde hij foutloos en won 2 partijen. Door deze dikke overwinning komt het team steviger op de 2e plek te staan. Volgende week in de laatste wedstrijd hoopt het team zich definitief te verzekeren van deze plek. Dan komt namelijk nummer 3, landgraaf 7 op bezoek.

Jeugdteam 1: Sibbe MC Jeugd 1 – Megacles 6: 2-8
Voor jongens 1 stond een belangrijke laatste thuiswedstrijd op het programma. Het team moest winnen om handhaving mogelijk te maken. Helaas werd de spanning het team meester waardoor er ondanks een aantal spannende wedstrijden dik verloren werd. Alleen Teun Wijckmans kon een potje breken en won 2 partijen. Zijn laatste partij verloor hij nipt.
Miryam Dijks en Ron Sanowski speelde een aantal 5 setters, maar kwamen helaas steeds net iets te kort. Het team was nu afhankelijk van de uitslag van concurrent Landgraaf 1. In de wetenschap dat dit team de sterkste speler uit de klasse binnen zijn gelederen heeft, was de kans op handhaving uitermate klein. Landgraaf verloor met 4-6 en handhaaft zich daardoor. Jongens 1 eindigt nu definitief op de laatste plaats en zal volgend seizoen helaas een stapje terug moeten doen.

Programma 27 april 2013:
-Senioren:
Sibbe MC 1 is klaar met de competitie en handhaaft zich in de 3e klasse;
Sibbe MC 2 – Landgraaf 7.
Programma 27 april 2013:
-Jeugd:
Sibbe MC 1 is klaar met de competitie en is helaas gedegradeerd.

Gegevens zijn aangeleverd door Wilfried Baenen van Sibbe MC uit Sibbe.

← Vorig bericht

SP ergert zich aan beleid Dierenbescherming.

Ready 1 en Ready 2 eindigen op 2e plek.

Volgend bericht →